joi, 13 noiembrie 2014

Targ de Craciun, Barcelona

Am promis ca voi continua cu prezentarea catorva targuri de Craciun si ma tin de cuvant, dragii mei...azi am sa va scriu de targul de Craciun din Barcelona. Desi e putin ciudat sa asociem Barcelona cu un targ minunat de Craciun, deoarece acolo nu prea ninge, eu va garantez ca veti fi la fel de placut impresionati ca si mine. Cine a zis ca, targurile pot fi minunate doar daca avem parte de multa zapada si de temperaturi de -5 grade?! Eu m-am simtit perfect si la 16 grade...da, de temperatura asta am avut noi parte cand am fost in Barcelona, pe 6 Decembrie- de Mos Nicolae.
Daca sunteti iubitori de lucruri artizanale si handmade, Barcelona este locul perfect, e imposibil sa nu gasiti ceva in cele 280 de standuri amenajate de Craciun, incepand de la decoratiuni pana la cele mai gustoase dulciuri traditionale de Craciun.

Bones Festes


Fira de Santa Lucia

Fira de Santa Lucia

Unul dintre cele mai cunoscute targuri de Craciun din Barcelona este cu siguranta, Fira de Santa Lucia, cea mai veche piata de Craciun din Barcelona. Acest targ dedicat traditiilor  de Craciun, are loc in fiecare an inca din anul1786! Targul este situat in apropierea Catedralei din cartierul Gotic.
Peste tot prin oras are loc un concurs al celor mai frumoase scene de Craciun, majoritatea fiind inspirate din scenele biblice, iar de peste tot se aud coruri cantand colinde. De Craciun, la Barcelona puteti participa la spectacole cu adevarat grandioase, cum ar fi si Carnavalul celor 3 Regi. Costumele spectaculoase si barcile bogat ornate transforma evenimentul care se desfasoara atat pe apa, cat si pe uscat, intr-unul cu adevarat extravagant.





Barceloneta

Barceloneta

    O atmosfera placuta, cu muzica latino si dans pe strada...Ador libertatea din Barcelona!

Barcelona


El Bosc de les Fades

El Bosc de les Fades

Un bar super interesant pe care vi-l recomand sa-l vedeti...nu, nu este in padure, este aproape de Las Ramblas, si se numeste El Bosc de les Fades. Se afla langa Museu de Cera  Mai multe detalii si recenzii gasiti pe tripadvisor.

Montjuic

Montjuic


 4 Cats

Pe urmele lui Picasso la 4 Cats

Un alt restaurant care nu trebuie ratat este celebrul 4 Cats sau in spaniola, "El Quatre restaurant Cats", unde Picasso a mers pentru a lua parte la dezbateri intelectuale. Daca doriti sa serviti masa, va recomand o rezervare inainte. Mai multe informati gasiti daca accesati linkul.


Barceloneta

Lunch perfect pe Barceloneta

Avand in vedere vremea minunata din luna Decembrie, sa stiti ca in Barcelona terasele sunt deschise. Barceloneta este locul preferat pentru a savura mussels alaturi de un pahar de vin alb.

Las Ramblas

Las Ramblas

Barcelona

Despre Barcelona am mai scris in Barcelona, part 1 si Barcelona, part 2.

Daca nu sunteti hotarati in privinta alegerii vizitarii unui targ de Craciun, si daca doriti o atmosfera calda cu spirit latin, Barcelona este locul perfect. Vi-l recomand cu drag!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu